Retro/vintage stof

søndag den 2. maj 2010


Så er der købt lidt ind her i weekenden af dejlige retro stoffer.
Jeg elsker når der kommer nyt ind med posten, det er lidt ligesom juleaften:)

2 kommentarer :

 1. Hej Vicki,

  Velkommen til Blogland og tak for hilsner inde hos mig, og for de fine ord om min blog! Din egen ser da også allerede spændende ud, og jeg har lagt mig til som fast læser og glæder mig til at følge dig fremover :)

  Sikke fine stoffer, du har... Det lilla er jeg så vild med. har selv et stykke i forvejen... Æblerne er jo også altid fine... De to vil jeg måske gerne bytte med, hvis du har store stykker til bytte... Men jeg kan se, du har mange fine stoffer, så hvis du vil, må du meget gerne sende mig en mail med billede af alle byttestoffer, og så kan du få en portion billeder den anden vej retur ;)

  KH Helle

  SvarSlet
 2. kan godt forstå du er glad når posten kommer med sådan en omgang skønheder.

  hvis du nogen sinde vil bytte er jeg klar :)

  Kh sara

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |