Hyggemorgen + nyt til brødkurven

mandag den 10. maj 2010
Nu går jeg jo og venter på jeg skal starte på min elevplads til september, så jeg går derhjemme og hygger. Det er faktisk rigtig dejligt - man får nået en masse ting som man normalt ikke har tid til. I morgens fik jeg syet noget til brødkurven, syntes den så lidt trist ud.
Så kunne jeg bagefter hygge lidt med nogle rundstykker og en bog fra Amo "Den store fødselsdags bog" glæder mig helt til Noah har fødselsdag igen,men mon ikke jeg må prøve lidt forskelligt inden..
Det ser jo fint ud...

2 kommentarer :

  1. den ser super fin ud... :-)
    Har også lige køb den bog.. og muffinsne er et HIT her hjemme med frosting på..mums!

    SvarSlet
  2. Ja den måtte jeg da eje:) vil prøve de muffins... de bliver sikkert også et hit herhjemme:)

    SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |