Nu med signatur på mine billeder

onsdag den 26. maj 2010

Jeg er simpelthen i chok over det som er kommet frem idag. Så ærgerlig over at nogle personer ødelægger denne hyggelige stemning som er i blogland. Dette er mit fristed og jeg elsker at surfe rundt hos alle jer blogkvinder. Det er dejligt at man har et fristed hvor vi kan dele vores kreative projekter - det er skal stadig være VORES fælles fristed.
Jeg kommer til at savne både Fruens syslerier og stubenfreude som har valgt at lukke deres blog (og jeg har den fulde forståelse for det)men hvor kommer jeg til at savne dem og håber ikke der er flere som lukker ned.

Fremover kommer der navn på mine billeder, for der er ikke nogen som skal udnytte min familie. Så træls at en person har udnyttet dette forum - øv
Håber dette her hjælper mod disse personer...I kan læse mere hos Julia og Rappedikke og her

Perfekt sagt af Krudtuglernsmor kig her

1 kommentar :

 1. Det er smart det der!

  Er der en, der kan hjælpe mig med, hvordan man sætter vandmærke/billede med navn på sine billeder?
  Jeg bruger picasa!
  Hjælp må meget gerne sendes til emmahaa@mail.dk (:
  Tak!

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |