Mit arbejdsrum

lørdag den 1. maj 2010Jeg elsker at sidde inde på værelset og være kreativ. Det er dette rum hvor jeg kan arbejde i ro og fred, når Noah er lagt i seng og manden er til bold. Så sidder jeg og slapper af og hygger herinde.

3 kommentarer :

 1. Sikke fine billeder! Elsker de mange farver og mønstre! :D
  Der er næsten ikke noget bedre end et inspirerende arbejdshjørne! :P
  Hvordan har du fået dine æsker med vippelåg til ikke at bue ved låget? Og hvordan har du sat snor/bånd i?
  Synes virkelig det er en lækker blog du har dig her! Du er straks kommet på min blogroll, og glæder mig meget til at følge dig fremover! :D
  Mange hilsner Julia

  SvarSlet
 2. Hej Julia
  Tusinde tak for din kommentar;)
  Uha jeg ved faktisk ikke om jeg gøre noget bestemt med de æsker. Men jeg har tapet inden i æsken også - altså jeg trækker tapet inden i også og strammer til - tror måske det er derfor den ikke laver den bue ved låget. Ellers spørg igen.
  Med hensyn til snor/bånd - så kan du bruge en strikkepind og lave 2 huller.
  Det er sådan jeg har gjort - ved ikke om det er rigtigt:)

  Syntes det er en dejlig inspirende blog du har dig og du laver nogle fine ting.
  Har også fulgt dig på sidelinjen et stykke tid og vil fortsætte med det:)

  Hilsner Vicki

  SvarSlet
 3. Jeg må indrømme jeg er en smule misundelig på dit arbejdsrum, det er lige hvad jeg savner i min hverdag, det er virkelig en inspirerende blog du har. masser af glæde og farver, og jeg glæder mig til at følge dig fremover :)

  Kh sara

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |